SEGRE

Dacia Jogger, el company de vida per a les famílies

En versió de 5 o 7 places, reuneix l'habitabilitat d'un combi i els trets d'un SUV.

Dacia Jogger, el company de vida per a les famílies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dacia reinventa el vehicle familiar llançant el Jogger. En versió de 5 o 7 places, reuneix el millor de cada categoria: la longitud d’un break, l’habitabilitat d’un combi i les característiques d’un SUV.

Pensat per disfrutar de l’aire lliure, exhibeix un aspecte robust en el qual sobresurt una part davantera vertical amb una calandra pròpia de la marca, amb un capó horitzontal i esculpit i llums posteriors verticals, emmarcats en una firma lluminosa amb led. La seua generosa distància entre eixos, l’altura sota el sostre i la part posterior vertical afavoreixen l’accés i l’habitabilitat interior.

Els seus 24 litres d’emmagatzemament repartits per tot el vehicle resulten pràctics i còmodes per a tots els ocupants, tant de la part davantera com posterior. Els seients són esculpits per oferir la millor subjecció al conductor i passatgers. Gràcies a les seues tres files pot transportar fins a set adults i ofereix més de seixanta configuracions diferents.

Una altura de càrrega de 661 mm i el llarg pis del maleter es conjuren perquè les famílies puguin transportar horitzontalment un carro de nadó i una bici infantil sense necessitat de desmuntar-la, abatent seients.

D’altra banda, incorpora tres ofertes multimèdia perquè cada un triï el seu nivell d’equipament segons les versions: el Media Control que es controla amb o sense l’smartphone; Media Display amb pantalla tàctil de 8”, i Media Nav amb navegació i replicat del mòbil intel·ligent. En qualsevol cas, de sèrie proposa una connectivitat bàsica, amb pantalla digital TFT de 3,5” i, segons versions, fins a tres preses de 12V per recarregar la tauleta.

Gaudeix d’una gamma de motors integrada per un de gasolina 1.0 i l’Eco-100, que proposa la bicarburació gasolina/GLP. Emet un 10% menys de C02 i ofereix més de 1.000 quilòmetres d’autonomia gràcies als seus dos dipòsits: 40 litres per al GLP i 50 de gasolina. El Jogger arribarà al mercat a partir del febrer, si bé el 2023 se’n llançarà una versió híbrida.

Equipament. Com a opció, destaquen els seients davanters calefactables, la climatització automàtica amb visualització digital, la targeta de mans lliures amb obertura a distància del maleter o l’encesa dels fars per localitzar el vehicle de nit.

Seguretat. Dotat d’una plataforma moderna, una estructura de carrosseria reforçada i sis coixins de seguretat, disposa d’innovadors ajuts a la conducció. La frenada d’emergència assistida, el detector d’angles morts o l’ajuda a l’aparcament en són algunes.

tracking