SEGRE

Motor Tàrrega Trucks assumeix la gestió de Renault Trucks a Barcelona

El grup Motor Tàrrega Trucks passa a assumir la gestió integral de la província, amb la incorporació del Renault Truck Center de la Zona Franca i el taller de servei del Penedès.

Motor Tàrrega Trucks assumeix la gestió de Renault Trucks a Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Motor Tàrrega Trucks, actualment al capdavant de la xarxa de distribució i servei de Renault Trucks a les províncies de Lleida, Girona i part de Barcelona, passa a assumir la gestió integral de la província, amb la incorporació del Renault Truck Center de la Zona Franca i el taller de servei del Penedès.

D’aquesta manera augmenta la capil·laritat de Motor Tàrrega Trucks, que amplia la seua cobertura geogràfica, mantenint i potenciant l’equip humà dels punts de servei, així com les instal·lacions i l’oferta de serveis prestats actualment.

Des de l’1 de novembre, l’empresa passa a comptar amb vuit instal·lacions a Tàrrega, Lleida, Manresa, Girona, Figueres, la Seu d’Urgell, Barcelona i el Penedès, amb un equip de més de 220 professionals especialitzats en vehicle industrial.

Motor Tàrrega Trucks és una empresa familiar fundada a Tàrrega el 1965 dedicada a la distribució, reparació i lloguer de vehicles industrials. En els últims deu anys ha desenvolupat una important estratègia d’inversió incorporant o obrint nous centres de la mà de Renault Trucks.

En paraules de Xavi Esteve –direcció de Motor Tàrrega Trucks–, “portem deu anys de fort creixement al costat de Renault Trucks i aquest pas és la culminació d’aquest treball, que ens situa com l’empresa més gran en servei postvenda del vehicle industrial a Catalunya”.

Les últimes operacions confirmen el rol de la marca en l’evolució tecnològica del sector.

tracking