SEGRE

Nou Suzuki S-Cross, robust, equipat i més SUV que mai

L'oferta inicial d'aquesta tercera generació inclou una carrosseria en vuit tons diferents.

Nou Suzuki S-Cross, robust, equipat i més SUV que mai

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Suzuki S-Cross arriba a la tercera generació amb un disseny completament renovat, més SUV que mai, robust, ampli i ben equipat.

Els canvis estètics són rotunds. El nou frontal canvia del tot i la graella aporta una personalitat ben diferent respecte a l’anterior, mentre que la part posterior es defineix per una àmplia contraporta i un pronunciat espòiler que aporta esportivitat. Les dimensions el fan ideal per a un tot ús, perfectament vàlid per acollir cinc ocupants sense renunciar a un generós maleter de 430 litres.

L’oferta inicial inclou una carrosseria en vuit colors diferents, tots ben calçats sobre llantes d’aliatge de 17 polzades, amb tres nivells d’equipament; S1, S2 i S3. L’S1 ja compta amb les llantes d’aliatge i una àmplia dotació amb pantalla multifunció i càmera posterior, mentre que el luxós S3 inclou fins a la tapisseria de cuir, el sostre solar o el navegador amb càmera de 360 graus.

A la consola destaca la pantalla de nou polzades que presideix la part frontal i dona accés a tots els sistemes de comunicació i informació, amb Apple Carplay i Android Auto, reconeixement per veu i Bluetooth, entre altres coses. L’S-Cross recorre al potent motor turbo 1.4 Boosterjet amb hibridació lleugera de 48 V associat a una caixa de canvis manual o automàtica de sis velocitats.

D’altra banda, el motor, sense zones de baix rendiment, compta amb una potència de 129 CV, amb una despesa mitjana de només 5,3 litres per a cada 100 quilòmetres.

tracking