SEGRE

Range Rover, modernitat i refinament híbrid

Els nous híbrids endollables ofereixen una autonomia elèctrica de fins a 100 quilòmetres i unes emissions de CO2 inferiors a 30 g/km.

Range Rover, modernitat i refinament híbrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Range Rover defineix el luxe modern a l’oferir més elegància i més opcions per al client, alhora que brinda més possibilitats de personalització. Gràcies a la seua eficient gamma de motors híbrids endollables MHEV, combinats amb un interior de quatre, cinc o set places disponible en carrosseries d’intereix normal i llarg, cap entorn resulta impossible per al model.

La base d’aquest SUV prèmium és la nova arquitectura modular de Land Rover, la plataforma MLA-Flex. Això es tradueix en una línia de sostre baixa i estreps elevats que, combinats amb el sortint davanter i una part posterior, li donen un perfil elegant. A l’interior, la combinació de materials li confereix un refinament de què gaudeix cada ocupant, fins i tot els de la tercera fila. A l’eliminar els sorolls, vibracions i distraccions no desitjades, conductor i passatgers gaudeixen de llargs viatges confortables.

El nou Range Rover perfecciona la suspensió pneumàtica i la converteix en suspensió predictiva. Aquesta tecnologia, combinada amb el control de creuer adaptatiu amb assistència de conducció, suavitza els moviments de la carrosseria provocats per canvis bruscos de velocitat.

A més a més, el Range Rover és el primer Land Rover a incorporar assistència elèctrica d’obertura i tancament de portes amb funcions millorades, que es controlen des de la pantalla Pivi Pro per permetre una entrada i sortida òptima en tot moment.

Els dos innovadors motors de vehicle elèctric híbrid endollable (PHEV), de 510 i 440 CV, emeten menys de 30 g/km de CO2 i ofereixen una autonomia elèctrica de fins a 100 km per proporcionar una autonomia real de fins a 80 quilòmetres, suficient perquè els clients completin el 75% dels desplaçaments només amb motor elèctric. No obstant, Land Rover preveu ampliar la gamma llançant una versió totalment elèctrica el 2024.

Assistent integrat.Incorpora l’Alexa d’Amazon, que, al funcionar amb comandos de veu naturals i intuïtius, prescindeix de pantalles tàctils. D’aquesta forma es controla tot, des de l’infoentreteniment fins a la selecció musical i la navegació.

Informació. Per primera vegada en un Land Rover, la pantalla central oferirà informació de forma més natural quan els usuaris la premin. Permetre que els usuaris rebin una confirmació positiva sense mirar la pantalla evita apartar l’atenció de la carretera.

tracking