SEGRE

Korando e-Motion, el primer 100% elèctric de SsangYong

SsangYong començarà a comercialitzar el Korando e-Motion a Europa de manera imminent oferint un SUV elèctric compacte de 4,40 metres de llarg i 340 quilòmetres d'autonomia.

Korando e-Motion, el primer 100% elèctric de SsangYong

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SsangYong començarà a comercialitzar el Korando e-Motion a Europa de manera imminent oferint un SUV elèctric compacte de 4,40 metres de llarg i 340 quilòmetres d’autonomia. Si es compara amb la versió dièsel o gasolina, el Korando e-Motion és fàcilment identificable gràcies a una calandra davantera totalment tancada amb tocs blaus a les òptiques anteriors, als miralls retrovisors i al difusor posterior decoratiu, que en denoten el caràcter elèctric.

Altres detalls distintius són els pilots posteriors cromats i les llantes aerodinàmiques de 17”. A l’interior es desmarca d’altres variants per pantalles de control: la de la instrumentació amb 12,3” i la del sistema de navegació, informació i entreteniment de 9”. De sèrie compta amb volant de cuir amb calefacció, que també s’inclou en els seients davanters i posteriors.

En l’apartat mecànic, manté la tracció davantera, si bé està propulsada per un motor elèctric que desenvolupa 190 CV, la qual cosa li permet arribar a una velocitat de 160 km/h.

La bateria disposa d’una capacitat de 61,5 kWh i homologa una autonomia de 340 quilòmetres. És capaç de passar del 20 al 80 per cent de la càrrega en només 33 minuts.

tracking