SEGRE

Volkswagen actualitza el T-Roc per continuar conquerint la carretera

A més de renovar l'exterior i interior, equipa tecnologies de segments superiors com l'assistent de conducció IQ.

Volkswagen actualitza el t-roc per continuar conquerint la carretera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen fa un pas més en l’ofensiva SUV actualitzant el T-Roc. Amb una imatge renovada, un interior de més qualitat i la incorporació de tecnologies ja vistes en segments superiors, el model compta amb més arguments per mantenir el lideratge.

El T-Roc està ara equipat amb fars led de sèrie, tant per a llums d’encreuament com de carretera, alhora que inclou de sèrie llums posteriors enfosquits. El seu aspecte avantguardista s’accentua gràcies a nous detalls de disseny i quatre nous colors.

Més canvis s’aprecien a l’interior, en el qual sobresurt una pantalla de 8 polzades dissenyada com una tauleta. Per a l’acabat Life, el T-Roc ofereix un Digital Cockpit basat en la tercera generació del sistema modular d’infoentreteniment de 8 polzades, mentre que l’altre acabat, R-Line, equipa el Digital Cockpit amb una pantalla de 10,25 polzades i funcions addicionals.

De sèrie, llueix un volant multifunció de nou disseny, així com Park Assist, Wireless App-connect, Climatronic de dos zones, llantes de 17 polzades i barres de sostre de color negre, entre d’altres. L’R-Line inclou per la seua part el Keyless Acces, càmera posterior o selector de modes de conducció, entre altres components. També està disponible el paquet de disseny Black Style, amb detalls en negre i aspecte de carboni.

Aquesta actualització permet al SUV compacte equipar tecnologies fins al moment reservades als seus germans grans. És el cas de l’innovador IQ Drive Travel Assist o la regulació adaptativa de la velocitat ACC predictiu. L’assistent de frenada d’emergència o l’assistent d’avís de sortida de carril també irrompen al T-Roc.

Sota el capó poden escollir-se entre quatre motors de gasolina, de 110, 150, 190 i 300 cavalls, o bé dos dièsel, de 115 i 150 cavalls. Els 300 cavalls es reserven per al límit de la gamma, el T-Roc R, capaç d’accelerar de 0 a 100 quilòmetres per hora en 4,9 segons.

Assistència. S’ha ampliat la gamma de funcions del Side Assist i del sistema d’aparcament Park Assist, que ara també s’encarrega d’aparcar cap endavant en espais d’aparcament en bateria i de sortir de places en línia paral·lela al carril.

tracking