SEGRE
El model renova el disseny i incorpora materials reciclats i noves tecnologies.

Skoda Karoq, elegant i sostenible

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Skoda actualitza el Karoq apostant per un disseny més elegant, materials sostenibles, noves tecnologies i motors eficients. Llueix una nova fisonomia en la qual sobresurten una graella més ampla i ara hexagonal, faldons redissenyats i fars davanters i posteriors amb tecnologia full led Matrix opcional.

D’altra banda, s’ha millorat l’aerodinàmica en més d’un 9%, cosa que implica que el coeficient es redueix a 0,30, així com les emissions de CO2. Aleró posterior més allargat, llantes aerodinàmiques i un nou faldó posterior són altres trets distintius del vehicle, disponible amb els acabats Active, Ambition i Style, a banda de la variant Sportline.

A l’interior, destaquen les noves opcions de motllures decoratives i tapisseries, elaborades amb materials sostenibles si així es tria, com PET reciclat. Un altre element addicional que augmenta el confort és la il·luminació ambiental led, que ara també il·lumina el revestiment de les portes posteriors en un dels colors disponibles.

D’altra banda, opcionalment el seient del passatger davanter es pot ajustar elèctricament i està dotat de la funció memòria.

El renovat Karoq pot equipar-se amb un dels cinc eficients motors de l’última generació Evo del grup Volkswagen. Es pot escollir entre dos motors dièsel i tres de gasolina, amb potències de 110 a 190 CV. El motor TSI 2.0, proveït de 190 CV, és exclusiu de la variant Sportline i ve amb tracció total de sèrie. Per al TDI 2.0, amb 150 CV, la tracció 4x4 s’ofereix opcionalment.

A més, la major gamma de sistemes d’assistència i seguretat d’última generació garanteix nivells més alts de seguretat activa i passiva.

Equipat amb fins a nou coixins de seguretat, disposa d’un sistema Travel Assist proveït de cinc a vuit sistemes d’assistència, així com el control de creuer predictiu (PCC), l’assistent d’avís de sortida de carril Adaptive Lane Assist i una versió millorada del sistema de reconeixement de senyals de circulació.

D’altra banda, el sistema opcional Crew Protect Assist reacciona davant d’una col·lisió imminent per evitar un accident o minimitzar la gravetat de les seues conseqüències.

Connectivitat. Es convertirà en un vehicle 100% digital a final d’any, quan es vendrà només amb un plafó d’instruments digital. Gràcies a l’eSIM integrada sempre està connectat a internet, amb la qual cosa accedeix a una gran quantitat de serveis mòbils.

Conducció. Els acabats Ambition i Style, així com l’Sportline, es poden equipar amb el control de xassís dinàmic i la direcció progressiva. Els ajustaments Eco, Confort, Normal i Sport es poden triar al seleccionar el mode de conducció.

tracking