SEGRE

El Citroën C5 X híbrid endollable, a l'alça

Aquestes versions suposen dos de cada tres comandes de la berlina al mercat espanyol.

El Citroën C5 X híbrid endollable, a l'alça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del seu llançament comercial a començaments d’aquest any, el nou Citroën C5 X compta amb una versió híbrida endollable, que ja representa dos de cada tres comandes de la nova berlina d’alta gamma de la marca al mercat espanyol.

Com a factor clau de l’èxit d’aquestes versions, les sensacions i un plaer de conduir associats a una experiència de conducció sostenible. Les seues emissions de CO2 de 32 g/km i una autonomia 100% elèctrica que supera els 50 km, segons el protocol WLTP, permeten, a més, disfrutar de tots els avantatges de l’etiqueta Zero de la DGT.

La versió híbrida endollable del nou C5 X està equipada de sèrie amb la suspensió activa Citroën Advanced Comfort, una primícia mundial de la marca.

Gràcies a sensors que analitzen la carretera i a una centraleta que determina la regulació de l’amortidor de cada roda, el C5 X ofereix el màxim confort als usuaris en qualsevol circumstància, al filtrar obstacles, sots, irregularitats, guals i qualsevol altre element present a la calçada.

tracking