SEGRE

Seat actualitza l'oferta del león amb un nou motor 1.5

S'ofereix amb una àmplia gamma de motors amb fins a cinc sistemes de propulsió diferents.

Seat actualitza l'oferta del león amb un nou motor 1.5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seat León actualitza la seua oferta comercial i la simplifica per adaptar-la a la demanda del segment, com ja ha dut a terme a l’Ibiza. D’aquesta manera, s’ofereix amb els dos acabats històricament més demanats del model –Style i FR– i, com a principal novetat, s’incorpora el motor 1.5 TSI de 130 CV en l’acabat esportiu FR.

D’aquesta manera, s’ofereix amb fins a cinc tipus diferents de propulsors, amb etiquetes Eco i 0 emissions, i estan disponibles en ambdós tipus de carrosseries, cinc portes i familiar Sportstourer.

Està disponible amb tecnologia híbrid endollable, amb l’e-Hybrid de 204 CV i canvi DSG; microhíbrid amb sistema de 48 V al motor eTSI de 110 CV DSG; gasolina TSI de 110 i 130 CV amb caixes manuals; en dièsel, TDI de 115 i 150 CV amb caixes manuals i també la possibilitat del canvi DSG en la versió més potent; i gas natural comprimit amb el motor TGI de 130 CV, amb canvi DSG.

D’altra banda, ha simplificat la seua oferta d’acabats en favor dels més demanats, Style i FR, que representaven el 85% de la demanda del model. Ambdós acabats incorporen un complet equipament de sèrie.

L’acabat Style inclou fars de sèrie EcoLED, l’assistent de sortida involuntària de carril (Lane Assist), l’assistent de frenada automàtica d’emergència amb detecció de vianants i ciclistes (Front Assist), el control de velocitat de creuer, el sistema de trucada d’emergència, el detector de fatiga o els set coixins de seguretat, en què destaca el central davanter.

tracking