SEGRE

Jeep completa la gamma Grand Cherokee 4xe híbrid endollable

Ofereix un comportament dinàmic i segur, gràcies a dos sistemes 4x4 Quadra Trac i Drive.

Jeep completa la gamma Grand Cherokee 4xe híbrid endollable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jeep ja ha posat en marxa les reserves de la gamma híbrida endollable Grand Cherokee 4xe, que es declina en quatre models (Limited, Trailhawk, Overland i Summit Reserve). A més de la propulsió, tots comparteixen una arquitectura nova, un destacat nivell de sofisticació, innovació tecnològica i avançada capacitat 4x4.

Exteriorment, exhibeix un aspecte prèmium més modern, amb sostre rebaixat, un ample de via més gran i un nou para-xocs davanter.

El sostre negre brillant de sèrie en les versions Trailhawk i Summit Reserve es combina amb set nous tons. El luxe es trasllada a l’interior, expressat en materials fets a mà o seients davanters ajustables en setze posicions

Amb una potència total de 380 CV, ofereix una autonomia elèctrica en ciutat de fins a 51 km i una autonomia de conducció combinada de fins a 700 quilòmetres.

I, sense comprometre les prestacions, disposa d’una acceleració de 0 a 100 km/h en 6,3 segons i una capacitat de remolc de 2.300 kg. El sistema de propulsió combina dos motors elèctrics amb un paquet de bateries de 400 volts i un motor turboalimentat de quatre cilindres que es combina amb un canvi automàtic de 8 velocitats per a la màxima eficiència.

Ofereix una gran capacitat, a més d’una dinàmica de conducció segura a la carretera. Això és cortesia de dos sistemes 4x4: Quadra-Tac II i Quadra Drive II, tots dos equipats amb una caixa de transferència per millorar la tracció. Per la seua banda, la suspensió pneumàtica ajusta automàticament l’amortiment a les condicions de la carretera per millorar l’estabilitat i el confort.

Pel que fa al sistema de control de tracció Select-Terrain, coordina la distribució del parell, la frenada i la maniobrabilitat, els sistemes de suspensió, el canvi de marxes o control de tracció, de manera que les prestacions 4x4 són sempre òptimes. Ofereix cinc maneres de conducció disponibles per proporcionar un calibratge immillorable en qualsevol escenari de marca.

Amb els modes E-Selec, el conductor pot adaptar el sistema de propulsió híbrid segons el tipus de trajecte, optant pel Hybrid, Electric o eSave. Independentment de la manera seleccionada, aquest funciona com un híbrid quan la bateria s’atansa al nivell mínim de càrrega.

Per si fos poc, està equipat amb més de 110 avançades característiques de seguretat activa i passiva, incloent-hi apps innovadores.

Eix davanter. La seua desconnexió és una novetat per al Grand Cherokee 4xe. Si el vehicle detecta que les condicions de la carretera no requereixen tracció a les quatre rodes, de seguida s’activa la tracció en dos rodes, de manera que estalvia combustible.

Trailhawk. Per primera vegada en la seua història, Jeep ofereix el Trailhawk 4xe electrificat, que combina fins a 45 km d’autonomia en mode 0 emissions i amb un consum de 2,9 litres cada 100 km. De fet, el model ha conquerit la Rubicon Trail en mode elèctric.

tracking