SEGRE

Nissan Juke Hybrid, amb elevades prestacions

Arranca sempre en mode 100% elèctric fins a 55 km/h.

Nissan Juke Hybrid, amb elevades prestacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’icònic crossover compacte de Nissan, el Juke, presenta una motorització híbrida avançada que ofereix un rendiment elevat.

Els conductors i passatgers apreciaran l’arrancada sempre en mode 100% elèctric, així com l’elevada eficiència de combustible que és possible gràcies a la caixa de canvis multimodal intel·ligent, la frenada regenerativa i la bateria d’alt rendiment.

El Juke Hybrid no només arranca 100% en mode elèctric, sinó que pot assolir velocitats de fins a 55 km/h en mode elèctric, perquè els conductors gaudeixin d’una experiència de conducció enèrgica. A més, incorpora al quadre de comandaments un interruptor EV que el conductor pot utilitzar a voluntat per forçar la marxa en mode elèctric, com al circular per àrees residencials, zones escolars, estacionaments i en embussos de trànsit.

El tren motriu proporciona un 25 per cent més de potència que l’opció amb motor de gasolina actual, la qual cosa redueix el consum fins al 40% en cicle urbà i fins un 20% durant el cicle combinat

tracking