SEGRE

Opel Astra Sports Tourer: pràctic, elegant i esportiu

S'oferirà amb dos nivells de potència en les versions híbrides endollables.

Opel Astra Sports Tourer: pràctic, elegant i esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova generació de l’Astra de cinc portes ja s’està produint a Rüsselsheim. Ara, Opel continua amb la versió de carrosseria familiar, el nou Astra Sports Tourer. S’oferirà amb dos nivells de potència en les versions híbrides endollables, la qual cosa el converteix en el primer familiar electrificat de la marca alemanya.

A banda de la propulsió electrificada, el nou Astra Sports Tourer estarà disponible amb motors de gasolina i dièsel d’elevada eficiència. Els seus rangs de potència oscil·len entre 110 CV i 130 CV per a les versions de gasolina i dièsel i més endavant fins

a 225 CV de potència conjunta, en el cas de les variants híbrides endollables.

Amb unes dimensions exteriors de 4.642 x 1.860 x 1.480 mil·límetres i una altura de càrrega d’uns 600 mm, la practicitat del nou Astra Sports Tourer reforça encara més la reputació de lideratge d’Opel entre els vehicles familiars. Ara l’habitabilitat és més gran malgrat que la seua longitud total s’ha reduït en 60 mm.

El maleter del nou Astra Sports Tourer ofereix fins a 600 litres d’espai útil d’emmagatzemament amb els suports posteriors en la posició més vertical i fins a 1.634 litres quan s’abaten, un volum suficient per acomodar, per exemple, una caixa de transport per a un gos de mida mitjana.

D’altra banda, quan els suports posteriors dividits de sèrie en una proporció 40:20:40 estan abatuts del tot, la superfície de càrrega que queda és completament plana.

tracking