SEGRE

Nissan X-Trail, tecnologia i disseny que trenquen motllos

Serà el segon model de la gamma europea de Nissan equipat amb el sistema de propulsió e-Power.

Nissan X-Trail, tecnologia i disseny que trenquen motllos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La següent entrega de l’ofensiva de productes electrificats de Nissan pren forma amb l’estrena de la nova i quarta generació de l’X-Trail. S’han venut gairebé set milions d’unitats de l’X-Trail a tot el món, la qual cosa el converteix en un dels vehicles familiars d’aventura més populars.

El nou X-Trail estarà disponible en configuracions de cinc i set places. Els clients amb gust per l’aventura sabran apreciar el rendiment dinàmic i les avançades tecnologies d’electrificació que ofereix la nova generació de l’X-Trail. Tant l’exterior com l’interior del nou X-Trail reflecteixen l’esperit del vehicle: versàtil i aventurer. Per això, destaca pels elements de disseny característics de Nissan com el sostre flotant i la graella V-Motion.

El nou X-Trail serà el segon model de la gamma europea de Nissan que estarà equipat amb l’innovador sistema de propulsió e-Power de la marca. Significa que la potència a les rodes procedeix únicament d’un motor elèctric, la qual cosa es tradueix en una resposta instantània i lineal a l’accelerador. Per a Europa s’ha actualitzat un motor de gasolina d’1,5 litres amb una potència final del sistema de 204 cavalls. Aquest propulsor s’utilitza únicament per generar electricitat, mentre que les rodes són impulsades completament pel motor elèctric. D’altra banda, Nissan ha desenvolupat una nova experiència de conducció amb un sol pedal anomenada e-Pedal Step. Aquest sistema permet accelerar i frenar utilitzant únicament l’accelerador.

tracking