SEGRE

Mercedes Benz EqE SUV, més polivalent i dinàmic

Com a quart model després de les berlines EQS i EQE, així com l'EQS SUV, l'EQE SUV utilitza la nova plataforma totalment elèctrica, acompanyat d'una digitalització de l'interior.

Mercedes Benz EqE SUV, més polivalent i dinàmic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercedes llança la versió polivalent de la berlina de negocis EQE, l’EQE SUV. Si bé és un dels representants més espaiosos de la seua classe, és alhora més compacte que la berlina i llueix una menor distància entre eixos.

Les proporcions combinen la funcionalitat i l’estètica amb el caràcter esportiu del SUV. Voladissos i estructura davantera es mantenen compactes i les rodes, de 19 a 22 polzades, li confereixen una postura dominant.

El concepte de propulsió modular li permet oferir una àmplia gamma de potències totals màximes de propulsió que van des de 215 fins a 300 kW. En funció de l’equipament i la configuració del vehicle, assoleix una autonomia de fins a 590 quilòmetres.

Gràcies a la distància entre eixos més curta, sembla especiamente àgil i maniobrable fins i tot amb la configuració bàsica. D’altra banda, la suspensió pneumàtica Airmatic li permet elevar el nivell fins a 30 mil·límetres i augmentar així l’altura lliure sobre el terra. A banda dels programes Dynamic Select Eco, Comfort, Sport i Individual, disposen del programa offroad per a la conducció fora de carretera. Com a opció, compta amb un sistema de direcció de l’eix posterior amb un angle de gir màxim de 10 graus.

D’altra banda, gràcies a la bomba de calor de sèrie, el sistema funciona de forma molt eficient. La calor residual del motor es pot utilitzar per escalfar l’habitacle. D’aquesta manera disminueix la demanda de corrent elèctric de la bateria per a la calefacció i, en conseqüència, creix l’autonomia.

L’actual generació de sistemes d’assistència al conductor inclou nombroses funcions de suport al conductor. Per exemple, l’Attention Assist, l’assistent de frenada activa, el detector actiu de canvi de carril o l’indicador de velocitat. A més, pot activar funcions addicionals a través de la tecnologia Over-The-Air.

Tecnologia. Destacat és l’equipament Energizing Air Control Plus, amb un filtre que neteja l’aire exterior entrant. Els programes individuals Energizing Comfort permeten un programa especial de benestar segons l’estat d’ànim del conductor.

Recàrrega. Ofereix tres noves tarifes de recàrrega: Mercedes Me Charge S per a conductors que utilitzen el punt de càrrega esporàdicament; Charge M per a usuaris habituals, i Charge L per als que carreguen la bateria amb freqüència.

tracking