SEGRE

Peugeot avança amb Inception Concept el seu futur 0 emissions

Té una autonomia de 800 quilòmetres i munta dos motors elèctrics compactes.

Peugeot avança amb Inception Concept el seu futur 0 emissions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Peugeot ha presentat l’Inception Concept, un prototip amb el qual la firma anticipa com seran els seus futurs models elèctrics. El propòsit de la firma és llançar al mercat cinc nous models 100% elèctrics en els propers dos anys i aquest 2023 oferir, com a mínim, una versió electrificada de cada model de la firma.

El prototip presentat per la marca gal·la té una autonomia de 800 quilòmetres i munta dos motors elèctrics compactes, un a la part davantera i un altre a la part posterior. La potència combinada és de 500 quilowatts (680 cavalls), amb una acceleració de 0 a 100 km/h en menys de tres segons.

A més, està dissenyat en una de les quatre futures plataformes per a vehicles elèctrics de bateria del grup Stellantis.

El Peugeot Inception Concept també introdueix una sèrie d’elements tecnològics com la nova generació de l’i-Cockpit, que inclou el sistema de control denominat Hypersquare, que substitueix el volant clàssic per una pantalla amb cel·les circulars a les quatre cantonades i amb diferents funcions.

Així, Hypersquare és una pantalla tipus tauleta dedicada a la distribució d’informació de control. Els pictogrames de les diferents característiques (climatització, volum de ràdio, ADAS, etc.) es mostren als dos plafons laterals per facilitar l’accés al control triat.

Aquests últims estan situats a l’interior dels cercles habilitats i s’hi pot accedir movent tan sols el polze, sense treure les mans del comandament de la direcció.

tracking