SEGRE

Hyundai arriba a Lleida amb Mocean Subscripció

Aquesta eina permet a l'usuari disfrutar d'un vehicle Hyundai amb tots els beneficis que atorga un servei de subscripció.

Hyundai arriba a Lleida amb Mocean Subscripció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aposta de Hyundai Motor Europa pel seu servei de mobilitat Mocean Subscripció segueix vent en popa. Aquesta eina permet a l’usuari disfrutar d’un vehicle Hyundai amb tots els beneficis que atorga un servei de subscripció. Amb aquesta ampliació a Lleida, Tarragona i Girona, Hyundai estén els seus serveis a la totalitat de Catalunya.

Aquest servei és totalment digital i l’usuari podrà, en tot just uns passos, satisfer totes les necessitats que tingui de mobilitat triant el model de Hyundai que més s’adeqüi a les seues característiques i necessitats.

Un dels grans avantatges d’aquest servei és que estan disponibles els nous models i10, i20, i30, Ioniq, Kona i Tucson en les seues diferents versions (gasolina, dièsel, híbrids, elèctrics, etc.) perquè el client triï el que millor s’adapti a les seues necessitats, gustos i experiència de conducció.

Un altre dels punts a favor és la flexibilitat. Hyundai ofereix, a través d’aquest servei, diferents plans personalitzats d’entre 3 i 24 mesos i la possibilitat de canviar de model cada sis mesos. La quota cobreix totes les despeses del vehicle.

tracking