SEGRE

Del Willys a l'Avenger: un passeig pels Jeep més icònics

La innovació i la recerca de la polivalència han guiat la marca des dels seus inicis.

Del Willys a l'Avenger: un passeig pels Jeep més icònics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 1941va nàixer una nova manera de veure l’automòbil. Robust, fiable, capaç d’enfrontar-se a qualsevol terreny i, sobretot, polivalent. De les inicials del General Purpose Vehicle proposades per la firma Willys Overland al Govern nord-americà naixeria un nom llegendari: Jeep.

Van ser els primers passos del concepte Jeep, símbol de llibertat, aventura i passió a tot el món, i del seu impuls innovador, del qual va nàixer, allà cap al 1949, el segment SUV amb el llançament del Willys Wagon.

Catorze anys després, Jeep continuaria avançant en aquest concepte amb el Wagoneer, que uniria, el 1963, els conceptes SUV i prèmium en un automòbil amb detalls fins llavors propis de berlines d’alta gamma.

El 1992, una nova manera de veure els SUV es va exhibir al Saló de Detroit. El Jeep Grand Cherokee proposava un concepte nou amb prestacions

offroad i un equipament i uns acabats al nivell de les berlines d’alta gamma.

La saga Grand Cherokee continua amb la cinquena generació d’aquest model. Compta amb versions híbrides 4xe amb 380 CV de potència, fins a 51 km d’autonomia en elèctric en zona urbana i tres modes de conducció: híbrid, elèctric i e-save. Reconegut com a Cotxe de l’Any a Europa 2023, el nou Jeep Avenger s’ha convertit en una icona Jeep des del seu llançament gràcies a la visió innovadora del que ha d’oferir un SUV compacte. La versió 100% elèctrica ofereix la llibertat de desplaçament pel centre de grans ciutats.

tracking