SEGRE

PUBLIREPORTATGE

“L'aplicació de BBVA permet que el client es marquiun sostre de despesa en les àrees que cregui oportunes”

'L'aplicació de BBVA permet que el client es marqui un sostre de despesa en les àrees que crea oportunes'

'L'aplicació de BBVA permet que el client es marqui un sostre de despesa en les àrees que crea oportunes'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’app de BBVA permet als usuaris poder visualitzar de forma ràpida, fàcil i senzilla la procedència i l’origen de les seues despeses, ingressos i estalvis que reflecteixen els seus comptes corrents. Alhora, permet establir un límit de despesa en aquelles partides en què es vol tenir més control i facilitar l’estalvi per a projectes que l’usuari es marca. Marià Guàrdia, ambaixador digital de BBVA, explica les oportunitats que ofereix aquesta aposta de l’entitat per motivar l’estalvi entre els clients i el control de les despeses.

Com ha millorat la digitalització la gestió de les finances personals?

Avui dia, pràcticament totes les operacions poden realitzar- se des del web o des del telèfon mòbil: des d’obrir un compte amb una selfie fins a enviar diners per transferència a Espanya o a l’estranger, a un telèfon mòbil (Bizum) o a un caixer BBVA; encendre i apagar targetes; pagar rebuts no domiciliats i redomiciliar rebuts d’una altra entitat; demanar torn de caixa o una cita amb el gestor de forma presencial o telefònica; obtenir certificats online; firmar a distància, crear-se metes d’estalvi i, fins i tot, conèixer el valor d’un ha bitatge i simular la capacitat de pagament.

Com es poden controlar les despeses a través de l’app?

L’aplicació de BBVA ofereix al client, a través de la funcionalitat “El meu dia a dia”, la possibilitat d’exercir un control detallat dels moviments comptables. Aquests queden dividits en diferents blocs o segments, com per exemple lleure, transport, llar, moda, bellesa, etc. En aquest cas, la funcionalitat –totalment gratuïta per als clients de l’entitat– està orientada a visualitzar els moviments dels comptes i agrupar-los per partides, amb l’objectiu de poder conèixer les àrees en les quals es genera més o menys despesa, tant personal com familiar. D’aquesta manera, poden establir mecanismes d’estalvi i control que els permetin tenir un control més acurat de les finances pròpies.

Hi ha alguna eina que ajudi l’usuari a gastar menys?

Hi ha una altra funcionalitat en la mateixa aplicació, “Els meus pressupostos”, que facilita que el client es marqui un sostre de despesa en les àrees que cregui oportunes. D’aques ta manera, i partint de la informació obtinguda amb “El meu dia a dia”, podrà regular les compres i mantenir-se dins dels paràmetres de despesa personal o familiar que s’hagi fixat. A més a més, accedint a l’aplicació, podrà veure de manera ràpida, fàcil i senzilla la quantitat consumida de cada pressupost. Aquestes eines ofereixen informació detallada sobre les despeses que s’han generat, en què s’està gastant el client els diners segons categories de despesa i informa si realment està aconseguint estalviar, mostrant-li els mesos en els quals es generen més ingressos i aquells en què la despesa és superior a l’habitual.

Tenir un control sobre els ingressos i les despeses incentiva l’estalvi?

Poder tenir un mapa clar d’on es destinen els recursos mone taris permet corregir desviacions i facilita la planificació. En aquest sentit, una altra funcionalitat que complementa tant “El meu dia a dia” com “Els meus pressupostos” és “Les meues metes”. Amb aquesta eina, el client té la possibilitat de crear una guardiola d’estalvi per a la consecució de diferents projectes, com per exemple les vacances o la compra d’un ordinador. La creació de la meta genera un compte paral·lel exclusivament d’estalvi en el qual l’usuari estipula l’estalvi periòdic que vol aportar cada mes fins a aconseguir l’objectiu. No es poden domiciliar rebuts ni fer altres moviments més enllà del mateix estalvi que s’hagi fixat el client, amb la periodicitat que s’ajusti a les seues possibilitats. Aquest compte està exempt de comissions i altres càrrecs i ofereix la possibilitat que el saldo estigui disponible en qualsevol moment. A més a més, l’app de BBVA també informa periòdicament el client del percentatge assolit. El millor de poder comptar amb aquest tipus de planificació és que el client estalvia pràcticament sense adonar-se’n; així, una vegada arriba el moment de poder portar a terme el projecte, ho ha aconseguit sense esforç.

tracking