SEGRE

La flexibilitat, la versatilitat i la continuïtat ens distingeix

BBVA va contribuir a finançar les instal·lacions de Crom 2 SA, una empresa d’Alcarràs líder en fabricació de mobiliari per hoteleria, col·lectivitats i centres escolars que opera en mercats forans com França, Dinamarca, Holanda, Bèlgica, EUA, Marroc o Colòmbia

La flexibilitat, la versatilitat i la continuïtat ens distingeix

La flexibilitat, la versatilitat i la continuïtat ens distingeix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la seua aposta per l’economia de proximitat, BBVA dóna suport a Crom 2 SA, una firma d’Alcarràs que ha consolidat el seu lideratge en la fabricació de mobiliari per hoteleria, col·lectivitats i centres escolars. Ubicada al polígon industrial Galileo, al capdavant de l’empresa se situen els germans Albert i Òscar Aliaga, tot un tàndem, com el defineix Òscar.

Presentem la vostra empresa. Què és Crom 2 SA?

Som una empresa fundada el gener de 1993, dedicada a la fabricació de mobiliari per hoteleria i restauració, col·lectivitats i centres escolars. Tenim la particularitat que som una societat anònima, avui dia una rara avis. Actualment facturem uns dos milions d’euros a l’any i produïm més de 70.000 peces, des de tamborets fins a cadires, pupitres, taules, armaris. D’altra banda, per tal d’oferir un millor servei, recentment hem creat dos nous llocs de treball. Actualment integren la plantilla dinou professionals.

El vostre mercat és preferentment nacional o us orienteu més cap a l’exportació?

Pel que fa a l’exportació, el nostre principal mercat és França, que absorbeix un 30% del total, tot i que també comercialitzem en altres països europeus com Dinamarca, Holanda o Bèlgica. D’altra banda, també ens hem introduït en mercats comels Estats Units, Marroc o Colòmbia. Quant al mercat nacional, ens orientem cap a Madrid, Andalusia, i és clar, arreu de Catalunya.

Segons el vostre parer, quina és la clau del vostre èxit?

La flexibilitat, la versatilitat i la continuïtat. A diferència d’altres productes més estàndards, controlem tot el procés, des del disseny fins a la fabricació i comercialització. Fabriquem articles a mida, adaptant-nos en tot moment a les necessitats del client. La nostra vocació és el servei al client.

De fet, tot el que es vincula al sector mobiliari i immobiliari ha patit una crisi ferotge des del 2008, i només han sobreviscut les empreses que han sabut adaptar-se.

Teniu un clar compromís amb la responsabilitat social corporativa...

Ens preocupa força tota la qüestió de la reinserció social. Per això a l’estiu reforcem la plantilla amb persones procedents d’aquest àmbits. També podríem definir-nos com una empresa multicultural, on es parlen sis idiomes.

En relació amb els projectes, en teniu algun en concret?

A mitjà termini, no descartem la possibilitat d’ampliar les instal·lacions o bé d’obrir-nos a noves línies de negoci.

BBVA us ha donat suport en l’expansió del vostre negoci. En què ha consistit?

Ens va ajudar a finançar l’adquisició de les quatre naus en què estem instal·lats d’ençà l’any 2000, un espai que ocupa una superfície total de 6.800 metres quadrats.

Com valoreu aquest recolzament?

BBVA sempre ens ha aportat solucions als projectes, proporcionant-nos recursos i noves eines financeres. Són innovadors i ofereixen una gestió àgil, que et permet contactar amb l’assessor quan ho necessites.

tracking