SEGRE

Agrupa les teves assegurances en un únic rebut mensual amb un clic

BBVA llança al mercat Plan EstarSeguro, que permet a particulars i autònoms planificar i optimitzar la despesa en assegurances,
a l’agrupar-les en un únic rebut que es pot fraccionar en 12 mensualitats, tot gaudint de bonificacions de fins a un 15 per cent

Dolors Reverter Sancho, especialista en assegurances DT Catalunya.

Agrupa les teves assegurances en un únic rebut mensual amb un clic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb quin objectiu BBVA llança al mercat BBVA Plan EstarSeguro?

Hem desenvolupat Plan EstarSeguro per respondre a les necessitats dels nostres clients, particulars i autònoms. Amb aquest pla, els ajudem a gestionar el pagament de les seves assegurances, ja que poden pagar-les mes a mes. A més, també poden gaudir de bonificacions per acumulació d’assegurances. Amb el Plan EstarSeguro hem transformat la manera d’acostar-nos als nostres clients.

Quins són els principals beneficis per als clients de l’entitat?

Els clients que tenen donat d’alta BBVA Plan EstarSeguro poden realitzar diverses accions que els ajuden en la gestió de les seves finances i a tenir planificat el pagament de les seves assegurances.

En primer lloc, poden agrupar les seves assegurances BBVA de llar, salut, vida, auto, o incapacitat laboral per a autònoms en un únic rebut, que es pot fraccionar en 12 mensualitats, sense que això suposi un recàrrec en la prima de l’assegurança.

Això permet als clients estalviar, ja que s’aplica en funció del nombre d’assegurances incorporades, una bonificació de fins al 15% en totes les assegurances incloses al pla.

Quins altres avantatges ofereix?

De forma fàcil, el client pot incloure en el pla les seues assegurances, tant les noves com les ja contractades, consultar el rebut mensual, la data en la qual s’activen o el percentatge d’estalvi. Des de la primera assegurança ja es pot beneficiar de la facilitat de pagament mensual i a partir de la segona, ja comença a tenir bonificacions. Tot això, sense requisit d’import mínim ni antiguitat i sense compromís de permanència. Les bonificacions són compatibles amb els descomptes que ja tenen aplicades les assegurances.

La contractació de Plan EstarSeguro no genera cap cost.

Com es pot contractar aquest servei?

De forma ràpida i senzilla, per l’aplicació, el web o a les oficines de BBVA. A més, els clients no han d’esperar el venciment de les seves assegurances i poden incloure-les en el pla en qualsevol moment. Així, quan arriba el següent rebut, s’activa el fraccionament mensual d’aquesta assegurança i s’actualitza la corresponent bonificació.

Permet bonificacions? En què consisteixen?

Des de la segona assegurança, el client ja pot estalviar amb bonificacions de fins al 15% en funció del nombre d’assegurances. Com més assegurances, major estalvi.

La bonificació que proporciona BBVA Plan EstarSeguro és l’avantatge o estalvi que s’obté a l’incloure assegurances en el servei. El benefici s’aplica a partir del moment en què s’activen les assegurances al pla.

Cada mes es revisa el percentatge que correspon en funció del nombre d’assegurances incloses i activades.

Aquesta eina inclou un canal de consultes. Com funciona?

A través del web o el mòbil, els clients poden incloure les seves assegurances al pla, consultar la seva posició global i el percentatge d’estalvi.

A més, per tal de proporcionar la millor experiència al client, el servei BBVA Plan EstarSeguro té una plataforma telefònica exclusiva per atendre consultes de forma personalitzada, amb el telèfon 91 224 98 00.

Quina és l’experiència del client amb aquesta nova eina des de la seva posada en marxa?

L’experiència és molt positiva. BBVA Plan EstarSeguro permet al client planificar i optimitzar les despeses en matèria d’assegurances, amb la comoditat de tenir agrupades totes les assegurances en un únic rebut mensual, permetent-li gaudir d’importants bonificacions.

tracking