SEGRE

Els diferents tipus de jocs es consoliden definitivament en el format digital

Font: Pixabay

Font: Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant segles, els jocs de taula, els jocs d’atzar i els jocs de rol han estat formes populars d’entreteniment. Aquests jocs ofereixen als jugadors una oportunitat única de posar a prova les seues habilitats i el seu pensament estratègic. O de deixar-se portar pels capricis de l’atzar!

En els últims anys, aquests jocs han fet el salt final al món digital. Això ha permès que arribin a un públic més ampli que mai. A més, les versions digitals d’aquests jocs solen oferir noves característiques i mecàniques que no són possibles amb els jocs tradicionals. Com a resultat, les versions digitals solen ser fins i tot més populars que les versions físiques.

Els jocs de taula, cada vegada més presents en format digital

Gràcies a l’era digital, ja no hem de conformar-nos amb els mateixos jocs de taula de sempre. Avui dia, hi ha tot tipus de maneres d’animar les teues partides, des d’aplicacions, que converteixen els teus jocs favorits en versions digitals fins plataformes online que et permeten jugar contra amics o desconeguts de tot el món. El millor de tot és que ara pots trobar a internet gairebé qualsevol tipus de joc de taula que puguis imaginar, tant si et ve de gust un clàssic com el Monopoly com quelcom més singular com els Colonos de Catán. Així que, sigui quin sigui el teu gust pels jocs, segur que hi ha una versió digital que t’atraurà.

Els jocs d’atzar també han crescut com la pólvora a internet

Font: Pixabay

En el passat, els jocs d’atzar es limitaven en gran manera als casinos físics. En la nostra època, amb la implantació definitiva d’internet, el joc s’ha tornat més accessible que mai. Avui dia, hi ha centenars de llocs de joc online on els jugadors poden apostar i disfrutar d’una àmplia gamma de jocs. Tant si vols apostar en l’últim partit de futbol com si vols provar sort al pòquer online o disfrutar d’una bona sessió de Tómbola España, els nous portals digitals t'ho posen ben fàcil.

Els jocs de rol han deixat els llibres pels fitxers PDF

Font: Pixabay

Els jocs de rol han estat un element clau de la cultura friki des de fa dècades. Encara que els primers jocs de rol es basaven en jocs físics, com el mític Dragones y Mazmorras, molts jocs de rol moderns han canviat els llibres per fitxers PDF i s’han tornat digitals. L’atractiu dels jocs de rol digitals és obvi: són fàcils d’actualitzar i mantenir, i poden jugar-se a qualsevol part del món amb una connexió a internet.

En resum, els jocs de taula, els d’atzar i els de rol s’estan consolidant en la revolució digital. Amb l’arribada dels telèfons intel·ligents i les tauletes, ja no són necessaris els jocs de taula físics ni els daus. Els jocs d’atzar poden jugar-se ara en línia, amb l’avantatge afegit de poder fer-ho contra jugadors de tot el món. Els jocs de rol també s’estan movent en línia, amb molts jocs populars de rol que ara es juguen en consola i PC, amb un mode multijugador en línia. Tot apunta, doncs, que aquesta tendència no farà més que continuar, ja que la comoditat i l’accessibilitat dels jocs digitals són cada vegada més grans.

tracking