SEGRE

La Llotja acull fins diumenge el Saló Immobiliari Ciutat de Lleida

Enguany recupera el format presencial

Una imatge de la presentació del saló.

Una imatge de la presentació del saló.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau de Congressos La Llotja acull des d'aquest divendres 7 d'octubre i fins diumenge dia 9 a les 14.00 hores la vuitena edició del Saló Immobiliari Ciutat de Lleida. Es tracta d'un espai on totes les persones que desitgin realitzar una compravenda o lloguer ja sigui d’un habitatge, local o terreny tenen tot un cap de setmana on trobar els millors professionals del sector disposats a ajudar-los i a què aconsegueixin el seu objectiu. Aquest any, el saló recupera el format presencial sota el lema 'Vine i descobreix oportunitats exclusives per a tu!'. L'entrada és totalment gratuïta.

És el vuitè any que el Col·legi dels Agents de la Propietat Immobiliària organitza el Saló, les edicions anteriors van ser tot un èxit amb gran afluència de públic i amb gran satisfacció també per part de les agències que van participar-hi. És per aquest motiu que el saló té un creixement en nombre de visitants.

El Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària de Lleida i Província és una corporació de dret públic que està actiu a la ciutat de Lleida des del 6 juny de l'any 1949 englobant, amb les prop de 200 agències immobiliàries que pertanyen al Col·legi, la major part del sector immobiliari de Lleida i província. El Col·legi vetlla perquè els agents que formen part d'aquest col·lectiu treballin amb transparència i professionalitat, complint amb tota la normativa existent i donant garanties econòmiques als seus clients mitjançant les assegurances de Responsabilitat Civil i Caució que tenen contractades.

Per a qualsevol dubte o demanda de més informació sobre el saló es pot trucar al 973 24 29 48 o enviar un correu electrònic a info@apilleida.com.

tracking