SEGRE
Gloria Camila i el seu nòvio Kiko.

Gloria Camila i el seu nòvio Kiko.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Com que les audiències continuen sense disparar-se i Edmundo Bigote Arrocet es manté en stand by, a l’espera que els guionistes decideixin el contrari i comencin a qüestionar-se la seua relació amb María Teresa Campos –que sortirà, tard o d’hora sortirà, perquè per a això ha anat a l’illa dels mosquits–, han hagut d’improvisar sobre la marxa per tal d’accelerar els mals rotllos entre els concursants de Supervivientes.

Els elegits han estat Alba Carrillo, l’ex del tenista Feliciano López, i la seua mare, Lucía Pariente, dona amb caràcter on n’hi hagi, d’una banda, i Gloria Camila, la filla de Rocío Jurado i del torero Ortega Cano, i el seu nòvio, Kiko Jiménez, de professió... doncs això: nòvio de. Van començar picant-se, llançant-se pulles, i van acabar arribant a les mans després que Alba Carrillo li engegués a la Cano Jurado allò d’“almenys el meu pare no ha estat a la presó per matar una persona”.

Tot seguit, teatret del bo: Alba Carrillo i la seua mare abandonant per tornar poc després i Gloria Camila, com a penitència, separada del seu nòvio. Fins a la pròxima.

tracking