SEGRE
Pedrerol en plena marató.

Pedrerol en plena marató.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Si és que es veia venir. Antonio García Ferreras va marcar el camí de les maratons informatives, inassequible al descoratjament el periodista lleonès, a La Sexta i ara els altres, per mimetisme o per no ser menys, li han trobat la manya al tema i au, a fer hores davant de la càmera com a bojos!

Aquest dimarts, sense anar més lluny, es va sumar a l’esdeveniment Josep Pedrerol amb el Champions Total amb motiu del partit d’anada de semifinals entre el Reial Madrid i l’Atlètic. Primer va ser el Jugones des de la gespa del Bernabéu (trenta minuts). Un descans i des de les 16.15 fins a les 20.00 hores, un especial per escalfar motors a l’encontre. A les 22.30 anàlisi i al punt de la mitjanit, el Chiringuito.

Més de set hores en rigorós directe en les quals Pedrerol, jugant-se la veu, va haver de fer malabarismes per omplir tants i tants minuts de programa. A casa ens va agradar la copa descarada dels de l’espai Al rojo vivo de Ferreras. La pantalla fragmentada, amb Pedrerol al centre i els esforçats reporters repartits allà on hi havia la notícia: els hotels, els accessos, els carrers i el dinar de directives.

tracking