SEGRE
Fernando Alonso a Indianapolis.

Fernando Alonso a Indianapolis.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ni Pedro Piqueras en els seus moments apocalíptics més significats hauria aconseguit crear un caos tan dantesc sobre les 500 milles d’Indianapolis com el que va oferir ahir Jugones a Mega.

Ja que el futbol no donava gaire de si, es van bolcar en el debut de Fernando Alonso a la llegendària prova americana, però tot va ser posar els pèls com de punta a l’espectador destacant la perillositat de la carrera. Amb esquers i kyrons dramàtics, un to de veu solemne i una banda sonora que hi esqueia, digna del millor thriller de terror, es van dedicar a destacar els accidents de la cursa al llarg de la història, els pilots que s’han deixat la vida a l’asfalt, una selecció dels més espectaculars accidents, com de perillosos són els revolts peraltats del circuit en forma d’oval i una sèrie de testimonis d’experts per remarcar encara més que sortir a la pista és poc menys que jugar-se la vida.

Vaja, per desanimar qualsevol. Només els va faltar dir allò de “Mira, Fernando, deixa-ho estar i torna a la Fórmula 1. Allà fas dos voltes, baixes del cotxe i s’ha acabat la feina”.

tracking