SEGRE
Peter Dinklage, protagonista.

Peter Dinklage, protagonista.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La cervesa Damm va marcar un abans i un després en la publicitat quan el 2009 va decidir iniciar la campanya d’estiu a partir d’un videoclip que durava el mateix que la cançó escollida (el del 2011, dirigit per Isabel Coixet ambientat a El Bulli de Ferran Adrià, va ser el millor).

L’any 2015 va fer un pas més enllà i el videoclip es va convertir en un curt en el qual la seua cervesa Estrella jugava un paper preponderant. Va arrancar amb el correcte, no més, D’acord dirigit per Alejandro Amenábar.

El 2016 va vorejar l’excel·lència amb Les petites coses d’Alberto Rodríguez amb Jean Reno i Laia Costa, i ara, el 2017, ha volgut repetir èxit amb Raúl Arévalo dirigint La vida nostra amb Peter Dinklage, el Tyron Lannister de Joc de Trons com a protagonista.

Després d’haver-lo vist, i sense que sigui un mal curt, que no ho és, es pot pensar en aquell vell refrany que, en ocasions, els arbres no ens deixen veure el bosc, en aquest cas, l’estrella (Damm). Abandonar l’ambient mediterrani, la gastronomia i traslladar part de l’acció a Amsterdam resta frescor, calor i ambient estiuenc.

tracking