SEGRE
Ángel Garó, al ‘Deluxe’.

Ángel Garó, al ‘Deluxe’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

O almenys és el que han pensat els ideòlegs de Mediaset a l’hora d’aprofitar la patètica història protagonitzada per l’humorista Ángel Garó (Sanlúcar de Barrameda, 1965) i el seu últim company sentimental. Garó, ara pràcticament en l’oblit, va tenir el seu moment de glòria amb les seues aparicions a l’Un, dos, tres d’Ibáñez Serrador entre el 1991 i el 1993.

Després la seua carrera, malgrat les nombroses aventures teatrals, va anar a menys fins a arribar a l’actual situació en què una baralla entre amants, amb denúncies mútues i entrades i sortides de comissaria incloses, ha servit perquè els de Sálvame Diario i Sálvame Deluxe se’n facin un tip des de fa tres setmanes, durant les quals no han deixat un os per rosegar.

Ho han aprofitat absolutament tot amb l’aquiescència de Garó que, a canvi d’una bona mossegada, s’ha prestat a protagonitzar el muntatge, com a inconsolable víctima, rematant la cosa amb una presència estel·lar a l’últim Deluxe per ser esquarterat en directe per l’equip forense habitual. I la cosa encara no s’ha acabat.

tracking