SEGRE
Joan Mata, en deu per deu.

Joan Mata, en deu per deu.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Des que l’octubre del 2013 Quim Masferrer i el seu Foraster es van estrenar amb Peramola visitant una població lleidatana, han estat catorze les ocasions en què el programa de TV3 ha passat quaranta-vuit hores en territori lleidatà: Belianes, Vall Fosca, Salardú, Alfés, Arsèguel, Sant Llorenç de Morunys, Salàs, Algerri, Llavorsí, Vall de Boí, Organyà i Foradada.

L’última parada, aquest dimecres, a Penelles, una localitat de la Noguera amb 474 habitants. A Masferrer i el seu equip els va sortir un programa rodó i divertit amb l’estrena dels gegants de la localitat; el referèndum veïnal per posar-los nom –a ell, que ella ja venia amb el nom posat– i el bateig: Tonet per al gegant i Àgueda per a la seua companya amb els gegants de Torrelameu i Vallfogona com a padrins.

Però el que més va fer al·lucinar el presentador va ser la profusió de murals, pintures i grafitis que inunden i engalanen el poble, sobre tot el dedicat (deu per deu metres a tot color) a Joan Mata, més conegut com el Tato, un entranyable ancià, caliquenyo en mà, que es va guanyar Masferrer.

tracking