SEGRE
Milá, després del pit i cuixa a l’Àrtic.

Milá, després del pit i cuixa a l’Àrtic.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Mercedes Milá (Esplugues de Llobregat, 1951) pertany a aquesta rara avis d’animal televisiu que si no existís caldria inventar-la. Des del seu debut, com a reportera esportiva, al Polideportivo de TVE el 1974, ha anat forjant-se un prestigi professional en programes com Buenas noches (a La 1) o Queremos saber (Antena 3), per citar només dos exemples, que no ha compromès la seua pertinaç presència com a conductora del Gran Hermano des del 2000. Un parèntesi. Permetin-me recordar el seu debut al cine, el 2004, posant la veu en castellà de Katie a l’Espantatiburones de la Disney. Tanco.

El cas és que l’actual conductora del ConvénZeme de BMad va anar de convidada aquest diumenge al Planeta Calleja anant-se’n amb el presentador a les Illes Svalbard, la regió més habitada més al nord del món, en ple Cercle Polar Àrtic.

Va parlar pels descosits, des de la mida del penis de Nacho Vidal, fins a la seua depressió en l’últim GH o les amenaces d’ETA, per rematar amb un bany a zero graus i un nu integral que Calleja va tapar com va poder.

tracking