SEGRE
Pedroche, Shakira en el 900.

Pedroche, Shakira en el 900.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sense pressa però sense pausa, els trapelles de Zapeando (La Sexta) segueixen cobrint etapes. Nascut el 18 de novembre del 2013, o sigui, d’aquí a ben poc celebraran el quart aniversari, acaben d’emetre el programa 900, la qual cosa té mèrit, si es té en compte que en el primer trimestre de vida van estar a punt de ser defenestrats per la poca audiència.

Aquest dimarts, Frank Blanco (Barcelona, 1975) i els seus col·laboradors ho van celebrar amb magnificència, pastís inclòs. Per als de memòria fràgil, s’ha de dir que, a més del presentador, de l’equip fundacional només es manté, incombustible, Miki Nadal.

Dels que van estar en el primer programa, ja ningú recorda César García, Mar Vega, Santi Villas, Sergi Mas, Celia Montalbán i Susana Guasch. Quique Peinado va entrar en el segon programa. Abans de Cap d’Any, van arribar-hi Ana Morgade i Cristina Pedroche, i el 2014, Anna Simon.

Després van anar-hi arribant la resta dels col·laboradors habituals (Lorena Castell, Leo Harlem, Llum Barrera o Chenoa). En qualsevol cas, moltes felicitats per l’efemèride.

tracking