SEGRE
Belén i Toño quan encara eren amics.

Belén i Toño quan encara eren amics.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

N’hi ha per treure’s el barret i sorprendre’s que les estratègies del grup Mediaset per conquerir l’audiència i fer rendible qualsevol tipus de martingala no siguin matèria d’obligat estudi a les facultats tant d’Audiovisuals com d’Empresarials.

Amb la guerra entre Belén Esteban i el seu exrepresentant, Toño Sanchís, Telecinco té un veritable filó que està esprement al màxim. Recordem que el judici va acabar amb una sentència favorable a Belén, que ha de rebre de Toño la quantitat de 600.000 euros.

Encara no els ha rebut (hi ha recursos presentats), però ella, com a triomfadora, es passeja pels platós del Sálvame i el DeLuxe al crit de: “Toño, pá-ga-me”, esgrimint papers i més papers que se suposa que són del sumari judicial.

La casa, que no és tonta, ha cedit a Toño el programa d’Ana Rosa Quintana i el Viva la vida dels dissabtes de Toñi Moreno perquè plori les penes i asseguri que tot plegat és una injustícia. Les caixes de la cadena i les dels dos protagonistes s’omplen a mans plenes per l’àvida audiència.

I tots maquinen per al “cara a cara” definitiu en el De Luxe.

tracking