SEGRE
Una imatge de la campanya.

Una imatge de la campanya.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Estem tan acostumats que ens bombardegin des de la televisió amb les bondats de la depilació que quan apareix algú que indica el contrari se’ns trenquen els esquemes. Portem anys veient i sentint allò de “cinc minuts i a punt”, “que res no t’espatlli el pla”, bé sigui en forma de gels, cremes o infal·libles maquinetes (tant per a ell com per a ella) que ara ens sembla trencadora la campanya de Billie Razors, una empresa nord-americana amb el missatge: “Si vols depilar-te, som aquí, però, si no, que sàpigues que tan feminista és fer-ho com no.”

I van a totes defensant aquesta opció, no ja de l’atàvica “on hi ha pèl hi ha alegria”, sinó que cada dona és lliure de fer amb el seu borrissol (axil·les, pubis, engonals o cames) el que realment vulgui i d’aquesta manera veiem les models Lindsay Zae i Yanny Maizo lluint pelussera amb banyadors i biquinis de disseny en diverses platges i piscines.

No sabem si aquesta campanya tindrà èxit o no, però ja té defensores com Madonna, Julia Roberts o, aquí més a prop, Amaia Romero. Veurem què passa.

tracking