SEGRE
TV3 va escollir Martorell per al 2020.

TV3 va escollir Martorell per al 2020.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Vigília de Reis. Des del sofà de casa toca agafar el comandament i recórrer les cadenes que ofereixen la cavalcada de ses Majestats en directe (La 1, Tr3ce i TV3). La de Lleida TV no la vam poder seguir per una raó de pes: la comunitat encara no ha fet el canvi per poder resintonitzar-la.

La 1. Freda. Van desconnectar perquè des de Catalunya pogués seguir-se la de Barcelona. Tenia tant de tot i amb tant d’excés que va acabar resultant sense encant, encara que sembli un contrasentit.

Tr3ce. Tradicional. Van portar els seus equips de retransmissió fins a Toledo. Va ser una cavalcada de les de sempre. Un sacerdot feia els comentaris que ens van recordar les d’aquell pare Arteaga dels dissabtes a la tarda a la TVE en blanc i negre i opusdeista dels anys seixanta.

TV3. Propera. Des de Martorell, va ser la que més ens va enganxar. L’assumpte del pont romà, impactant. Una reflexió: si tret de causa de força major els nens no la veuen en directe, per què els comentaris van dirigits indefectiblement a ells i no als adults que sí que la veuen? 

tracking