SEGRE
L’aprensió no para de créixer.

L’aprensió no para de créixer.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

No discutirem a hores d’ara que la informació sobre el coronavirus no sigui necessària. En qualsevol cas podem qüestionar si és útil, perquè, a mesura que s’incrementen els contagis i les morts, està provocant l’efecte contrari del que es pretenia. Ja ningú està tranquil i, anant un pas més enllà, d’aquí a res deixaran de posar atenció al fet que els informatius televisius ja dediquin més del seixanta per cent dels continguts a (des)informar del tema.

Els experts, quin paperot el seu, han passat, i així ho vam escriure en aquesta mateixa secció, de dir “tranquils, que això no és res” a “segueix sense ser res però millor que estiguem preparats” i estan a un pas de dir “Déu (el que sigui) ens agafi confessats”.

Tanta informació, tant mapa en roig, tants esdeveniments suspesos, estan produint l’efecte contrari del que es pretenia. I, al final, entre tancaments de fronteres i controls –als aeroports encara hi ha certa màniga ampla– aconseguiran que s’acceptin les tesis del filòsof egipci Kempis (busquin-les).

tracking