SEGRE
Una imatge de la campanya.

Una imatge de la campanya.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ara que impera la llei de l’“això no es diu, això no es fa, això no es toca”, un ja no sap què pensar de si és políticament correcte o no el que ens rodeja. Del “no facis res” hem passat al “fes-ho (gairebé) tot” però sempre procurant no molestar cap col·lectiu sensible.

Així les coses, un ja no sap si aplaudir o rebutjar de ple la campanya televisiva que es pot veure aquests dies a les diferents cadenes de Desigual creada per l’agència Mono Madrid i que promociona les peces de la marca a ritme de trap compost per Chaco Music House. Ja saben, aquesta que comença amb “tu culo ta aburrío, tu culo ta aburrío, bien boring” i acaba amb “tanta videollamada boring, tanto tiempo en pijama boring. Mira que divertíos están los culos de estos tíos”, després d’una successió de natges en moviment, de famosos, coneguts i saludats dels dos sexes al ritme de la cançoneta en qüestió.

Francament, “abans de” fins i tot ens hauria semblat simpàtica la campanya post-Covid, però ara, amb la que està caient, ens trobem fora de joc.

tracking