SEGRE
María Teresa Campos, en ple xou.

María Teresa Campos, en ple xou.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El DIEC defineix camàndula com “raó, explicació, etc., hipòcrita, importuna, que no treu cap a res”. Doncs això és el que va fer Mediaset aquest dissabte al Deluxe portant María Teresa Campos a una entrevista (¿?) en profunditat (¿?) en teoria per llimar asprors, després de tantes i tantes polèmiques, amb l’ínclit Jorge Javier Vázquez i que en realitat no va ser cap altra cosa que un interminable exercici de promoció del nou programa de la Campos (déu-n’hi-do el que es pot fer amb tants diners!) a Telecinco.

Als seus 80 anys (i molt a prop dels 81), a la veterana presentadora el cos encara li demana marxa, per vocació o per necessitat, i li han regalat un La Campos móvil, en què Doña Teresa, en un plató-remolc transparent, es recorrerà els carrers de Madrid, així, en vista de tots, mentre entrevista famosos.

Magnífic exercici de pragmatisme televisiu (la pròxima a caure serà Isabel Pantoja, no ho dubtin) en què la cirereta la va posar Jorge Javier, no María Teresa, a l’afirmar en un moment donat que “només m’agrado jo. Després de conèixer Déu, qui més m’ha d’agradar?” Figura.

tracking