SEGRE
Gabilondo amb Mamen Mendizábal.

Gabilondo amb Mamen Mendizábal.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

No va arrasar en l’estrena. Va ser superat per l’estratosfèrica audiència d’El Hormiguero, amb Motos en quarantena per la Covid, de la substituta Núria Roca amb Susanna Griso de convidada en el cinquè programa més vist de la seua història (prop de quatre milions d’espectadors), i també per Telecinco (Love is in the air) i La 1 (La noche D), però LaSexta va oferir amb Palo y astilla una alternativa a tant d’espai comercial en la graella televisiva.

No és un projecte nou perquè el confinament del març passat el va posar a la nevera, però l’espai presentat per Mamen Mendizábal (a Atresplayer ja poden trobar la temporada completa) és un relaxant i emotiu racó, sense caure en la sensibleria, en el qual el famós convidat de torn recupera la memòria, com si de visionar un àlbum de fotos es tractés, dels seus anys d’infància i adolescència amb els seus pares, i com li van marcar, o no, en el seu esdevenir professional.

El programa va arrancar amb Iñaki Gabilondo, un nen de postguerra, que ens va emocionar recordant els seus pares José i María Luisa, i la influència que van tenir en la seua vida.

tracking