SEGRE
Kiko Rivera, omnipresent a Telecinco.

Kiko Rivera, omnipresent a Telecinco.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Alguna cosa es mou a Mediaset en relació amb la guerra oberta entre Kiko Rivera i la seua mare, Isabel Pantoja, amb l’herència del torero Paquirri com a teló de fons. En els primers combats, Kiko era la víctima i la cupletista, la malvada atrinxerada a Cantora amb l’ajuda del tito Agustín.

Tanmateix, d’unes setmanes ençà i d’una manera subtil, Kiko està passant a no ser tan bo i la seua mare, no tan dolenta. Les bateries del Sálvame s’han començat a endinsar en aspectes foscos del DJ.

Han recordat els seus flirtejos amb la droga, que pel que sembla encara no han cessat, a través de testimonis de la seua dona des del 2016, Irene Rosales, i de la seua amiga Sofía Cristo, filla d’Ángel Cristo i Bárbara Rey, que ja sap de què va la cosa i es va presentar al Deluxe com a amiga assessora. Per cert, Irene va confessar que el seu marit no es va presentar al primer dia de teràpia fixat per dilluns passat.

I, com a rematada, la prova de paternitat de Kiko per saber si el seu pare veritable és el Dr. Cariñanos, assassinat per ETA el 2000.

Hi ha 180.000 euros en joc com a indemnització.

tracking