SEGRE
Patricia Conde i Ángel Martín.

Patricia Conde i Ángel Martín.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Hi ha més vida televisiva més enllà de l’entrevista guionitzada a Rocío Carrasco. I aquesta se’ns apareix en forma de calces que han proliferat últimament en diversos programes de les diferents graelles.

En aquests últims dies han estat protagonistes per ensenyar el que no havien d’ensenyar (més bé poc o res, la veritat) Cristina Pedroche a Zapeando o Susanna Griso a Espejo público a partir de mostrar en pantalla les seues sabates. Tanmateix, qui millor va reaccionar a una enxampada va ser Patricia Conde en el desaparegut Sé lo que hicisteis a finals del 2017.

Amb motiu de la presència al plató de Mario Casas, es va abalançar sobre ell, va entrepussar, va caure a terra i se li va veure sencera la roba interior de color roig. Una setmana després, en una hilarant reivindicació de la seua peça íntima, la va mostrar, sencera i sense cap trauma, aixecant-se de la taula.

Si fins i tot Sharon Stone s’ha despenjat ara, al cap d’anys, que la van enganyar perquè es tragués les calces, per impedir reflexos molestos en pantalla, en la mítica escena d’Instint bàsic (Paul Verhoeven, 1992).

tracking