SEGRE
L’enèsim error del programa.

L’enèsim error del programa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La nostra companya Mònica López (la Seu d’Urgell, 1975) deu estar ben capficada pensant que “hi ha anys en què és millor no aixecar-se del llit”. La maledicció que persegueix el seu programa La Hora de La 1 de TVE, només s’explica arribant a la conclusió que el seu ferotge, i tenaç, enemic és a la mateixa casa.

Si no, no s’entén l’encadenament d’errors de l’espai matinal al llarg del 2021 quan encara no ha arribat ni a la meitat. Recordem.

Primer va ser aquell rètol que deia “Leonor se’n va d’Espanya com el seu avi”. Després, amb el tema de la vacunació a Abu Dhabi, posar les fotos de la princesa Elionor i la seua germana Sofia en lloc de les de les infantes Elena i Cristina.

L’última és d’aquesta setmana (aquí tenen la foto). En un reportatge sobre les destinacions turístiques preferides pels espanyols, malgrat les limitacions provocades per la pandèmia, hi havia França i el Japó.

A la pantalla, la parisenca Torre Eiffel com a símbol francès, però per il·lustrar l’opció del país del sol naixent van i col·loquen la... Gran Muralla de la Xina.

De nota alta..

tracking