SEGRE
Carlos Sobera, a l’edició diària.

Carlos Sobera, a l’edició diària.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El precio justo cotitza, per ara, a la baixa. No funciona bé ni al prime time nocturn (resulta esgotador i acaba massa tard) i tampoc ha arrancat millor la seua edició diària, que és el seu hàbitat natural. Malgrat els esforços de Carlos Sobera, que deu dormir a Mediaset per poder gravar tants programes, i de Luis Larrodera, l’estrena no va anar bé.

Col·locat a les vuit de la tarda per competir amb el Pasapalabra d’Antena 3 de Roberto Leal, la pallissa va ser notable: 26,4 per cent del vencedor per un 13,6 del derrotat, amb uns registres fins i tot inferiors que la franja del Sálvame, que ha vingut a substituir.

El problema del retorn del concurs que va convertir en un fenomen mediàtic Joaquín Prat és que ha envellit malament, i accelerar el seu ritme perquè es vegi que sempre passen coses no acaba de quallar, almenys en el setmanal (que ja s’acaba) i al diari, que ha de competir amb un altre concurs que ha sabut fidelitzar molt bé l’audiència i a més, arribant amb la tirada d’Ahora caigo i ¡Boom!.

L’únic que deu estar satisfet és Pedro Piqueras.

tracking