SEGRE
Belén Esteban, amb els productes.

Belén Esteban, amb els productes.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Belén Esteban (Madrid, 1973), més coneguda com “la princesa del poble”, ha decidit delectar els seus vassalls amb alguna cosa més que les seues intervencions televisives a Sálvame o al Deluxe. Amb la col·laboració del seu marit, Miguel Marcos Martín, amb qui està casada des del 2019, s’ha reconvertit a empresària gastronòmica i ha creat l’empresa Los Sabores de la Esteban, que, de moment, comercialitza un gaspatxo i un salmorejo, elaborats segons la recepta de la seua mare, María del Carmen.

Hi ha qui diu que el negoci naix per assegurar-se l’aliment en cas que vinguin mal dades a la tele o per garantir-lo a la seua filla, Andreíta, que encara dubta si llançar-se o no a l’arena mediàtica.

De moment Mediaset li està fent una impagable promoció dels seus productes amb entrevistes, reportatges i degustacions entre els seus companys, com la d’aquest divendres a Sálvame. Ah!, i avisa que, si la cosa funciona, que té molts números perquè així sigui, anirà ampliant la carta culinària de Los Sabores de la Esteban amb nous i variats plats.

tracking