SEGRE
Corredera, la jutge de Telecinco.

Corredera, la jutge de Telecinco.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Cada vegada que ens parem a pensar el rerefons del que està ocorrent a Telecinco amb el cas Rocío Carrasco, ens passa pel cap aquell vell acudit en què un turista a Cuba li pregunta a un taxista per la situació al país. “No ens podem queixar”, li contesta. I el turista insisteix: “Així que estan molt millor del que es diu per allà. “No, no”, el remata el conductor, “no ens podem queixar”.

Doncs això. A Telecinco s’han posat radicals amb tot allò que soni a dissident de les tesis de la filla de “la más grande”.

A base d’expulsions i vetos, al plató per parlar sobre el tema només hi ha els partidaris de Rocío. Fins i tot dos veus crítiques com les de Belén Esteban i María Patiño han hagut d’embeinar-se-les i demanar disculpes públiques davant de la severa mirada de Carlota Corredera, que, amb Jorge Javier esborrant-se del mapa en els especials, s’ha convertit en la presidenta de la Inquisició de la cadena.

De fet, no ens estranya que Ana Rosa Quintana hagi caigut ara mateix en desgràcia. S’ha atrevit a pronunciar-se, al seu programa, en favor de Rocío Flores.

Quin horror!

tracking