SEGRE
Paco ‘El Cóndor’ i Jota Montes.

Paco ‘El Cóndor’ i Jota Montes.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja ho vam escriure en el seu moment. Si els seus mateixos creadors, Adolfo Valor i Cristóbal Garrido, no haguessin insistit tant que Reyes de la noche s’inspirava en la nocturna guerra radiofònica entre José María García i José Ramón de la Morena, la sèrie hauria tingut encara més recorregut que la que va tenir en la seua primera temporada a Movistar.

Però van insistir i, encara que al principi de cada una de les sis entregues es remarcava allò de “qualsevol semblança amb la realitat és mera coincidència”, els fets els desmentien, especialment amb els tics, falques diverses i imitació de veu, de García en el personatge de Paco El Cóndor. El resultat: bones crítiques per al sector més jove i malestar generalitzat en els professionals d’aquella època, que, durant més d’una dècada, van arrasar en les ones, cada un amb els seus partidaris i detractors.

El cas, encara que oficialment ni García ni De la Morena no han dit res, i tot i que ja estava anunciada la segona temporada, Movistar ha decidit clausurar Reyes de la noche. Se’n desconeixen els motius encara que puguin intuir-se.

tracking