SEGRE
Frank Blanco, el primer fitxatge.

Frank Blanco, el primer fitxatge.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Fa uns anys, no tants, 8TV ho tenia tot per convertir-se en el canal televisiu de referència de Catalunya: millors informatius, sèries, entreteniment i credibilitat. De fet, només li faltava els esports i, més concretament, els partits del Barça per triomfar. Però, “hélas”, com diuen els francesos, des de les altes esferes li van parar els peus.

TV3 no podia ser segona. I va començar el seu declivi fins a tocar fons amb la venda del Grup Godó a un nou propietari, tot i que enguany ha perdut encara més audiència fins a convertir-se en una cadena marginal que sobreviu de saldos low cost. Ara anuncia la seua resurrecció per a la temporada tardor-hivern amb una promoció en la qual mostren el que va ser (Arús, Cuní, Nierga...) i el que serà: proximitat, directes, entreteniment..

De moment han canviat el color del 8 (ara és groc fosforescent) i ja han filtrat el seu primer fitxatge per a la sobretaula: Frank Blanco (Barcelona, 1975, tot i que criat a Mollet), per dirigir i presentar un magazín per competir amb els referents de la seua franja horària. Ho esperem..

tracking