SEGRE
Una escena d’‘El mundo sigue’.

Una escena d’‘El mundo sigue’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Som dimecres 25 d’agost. Aquest dissabte dia 28 es compliran cent anys del naixement de Fernando Fernán Gómez. Mort el 2007, és un dels millors directors i actors que ha donat aquest país (sense oblidar la seua faceta d’escriptor i autor teatral).

Doncs bé, creuem els dits perquè TVE (sobretot aquesta) no s’oblidi de l’efemèride, tan erràtica ella, recordant el que vol i ignorant la resta la major part de vegades. De moment, a diferència de les plataformes de pagament que ja han començat, no ha anunciat res relacionat encara. Ni un cicle dels seus millors títols, ni un Informe semanal, ni La noche temática, ni tan sols un Cine de barrio.

I mira que hi ha on triar: El extraño viaje, El viaje a ninguna parte, Belle Époque, La venganza de don Mendo, La lengua de las mariposas o El mundo sigue, la seua pel·lícula maleïda estrenada d’amagatotis a Bilbao, dos anys després del rodatge, i que als seus 55 anys va ser reestrenada el 2015 en catorze sales espanyoles, entre les quals es trobava Funatic Lleida, presentada pel company i amic Juan Ferrer..

tracking