SEGRE
Sílvia Caballol, l’amor de Novell.

Sílvia Caballol, l’amor de Novell.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Xavier Novell, el bisbe que ha penjat els hàbits per penjar-se ara en els braços d’una dona, mai no va pensar, és un suposar, que la seua nova vida laica li portaria tants problemes.

I no parlem de la relació amb la cúria vaticana, una qüestió, en el fons, merament burocràtica que passarà més d’hora que tard. El veritable problema per a l’emèrit és que ha caigut en mans dels depredadors televisius que, embriagats per l’olor de la carronya, no el deixaran anar fins que no trobin una altra presa encara més suculenta.

Ell, que encara deu tenir línia directa amb les altures celestials, hauria d’intercedir perquè aquest fet passi com més aviat millor, que serà que no d’acord amb el que s’ha vist.

Totes les cadenes, inclosa TV3 (qui ho diria?), s’han llançat com posseïdes per localitzar-lo en el seu minúscul niuet d’amor (35 metres quadrats) a Manresa. El tema de Sílvia Caballol, la seua parella, el van vendre com una entrevista encara que no va badar boca davant de preguntes tan candents com aquesta: “Què opines que Novell estigui demonitzat arran de la vostra relació?”.

tracking