SEGRE
Una imatge de la sèrie d’HBO.

Una imatge de la sèrie d’HBO.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Produïda per Steven Spielberg i Tom Hanks (que fins i tot es va atrevir a dirigir el cinquè capítol dels deu que configuren la història), es va rodar de manera simultània, pel tema d’abaratir costos, amb l’oscaritzada Salvem el soldat Ryan.

Basada en la novel·la de Stephen Ambrose, explica les aventures reals durant la Segona Guerra Mundial de la Companyia Easy 506. Regiment de la 101 Divisió Aerotransportada, des del seu període d’entrenament, el seu bateig de foc a Normandia i el seu recorregut per Europa (França, Les Ardenes, Operació Market Garden, alliberament de camps d’extermini...) fins a arribar al Niu de l’Àguila de Hitler. Si no l’han vist, busquin-la i disfrutin-la a la plataforma HBO. I, si ja ho han fet, revisin-la. Val la pena.

En aquesta secció no som gaire donats a comentar sèries emeses en plataformes, però farem una excepció perquè l’ocasió ho mereix. Just ara es compleixen vint anys de l’estrena de Band of Brothers (titulada aquí Hermanos de sangre), considerada com una de les millors sèries del segle XXI.

tracking