SEGRE
Sofía Cristo també se’n va de tournée.

Sofía Cristo també se’n va de tournée.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Mediaset, estarem d’acord o no amb el seu model televisiu, però mai enganya: quan alguna cosa no va bé, es canvia i punt. El reality La casa de los secretos no funciona. No l’està salvant el fet que al Sálvame en parlin o que comenci a les vuit del vespre per disseccionar-lo en viu i en directe.

Un cop espremut Bigote Arrocet, com ja vam dir, l’han posat en expectativa per veure on va a parar (a l’espera d’altres desafiaments). I ara li ha tocat el torn a Sofía Cristo. La seua denúncia d’abusos sexuals, quan tenia cinc anys, no ha provocat el tsunami que s’esperava sobretot amb l’afirmació que no pensava dir el nom de l’abusador. Ajuntar-la a la casa amb una exnòvia tampoc ha donat gaire de si.

Així que els guionistes han muntat una expulsió fulminant de la casa i ara la posaran en una tournée pels plats (un polígraf al Deluxe?) per amortitzar el seu sou. Així que la cosa ja s’ha convertit en un nou Gran Hermano. A veure si amb els canvis adquireix més protagonisme la lleidatana Cristina Porta que, ara mateix, està passant molt desapercebuda..

tracking