SEGRE
Una escena d’aquesta temporada.

Una escena d’aquesta temporada.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja ho diu el sempre savi refranyer popular. Tret de comptadíssimes ocasions, les segones parts mai no han estat bones. La maledicció la pateix ara mateix la sèrie d’Antena 3 Los hombres de Paco, en altre temps (entre els anys 2005 i 2010) referent de Mediaset en les audiències setmanals i en la preferència dels espectadors.

Però, esclar, a algun executiu se li va ocórrer que, onze anys després del seu adeu, una rentrée podria ser una bona idea. Però no van caure que “la distància és l’oblit”, com canta el bolero, malgrat que segons qui no ho concebi així. Els protagonistes han envellit, en falten uns quants (Juan Diego, per exemple) i allunyar Paco i el seu equip de la comissaria del barri i posar-los al CNI no ha estat la millor decisió possible.

El resultat és que després d’un acceptable debut, a finals de maig, la sèrie ha anat caient en picat amb uns registres gairebé marginals. I què ha passat? Doncs que Antena 3, amb sis capítols encara per emetre, ha enviat la sèrie a la nevera del post-late night. Això és a la 1.10 de la matinada. Una pena, però és el que hi ha.

tracking